Praktische info deelnemers

Beste deelnemers,

Lions Club De Bilt-Bilthoven is zeer verheugd dat jullie je hebben ingeschreven voor “Fietsen voor het Mauritshuys”, waardoor ook jullie een bijdrage leveren aan de realisatie van het Mauritshuys van het Academisch Hospice Centrum Demeter te De Bilt.

Onderstaand meer details over locaties, tijden en fietstransport.

150 km Mauritshuys- Mauritshuis –Mauritshuys (Bilthoven-Den Haag retour)

09.00 uur vertrek vanaf clubhuis SCHC (Kees Boekelaan 1, te Bilthoven)

14.30 - 16.00 uur water/fruitpost/sanitaire post (op de terugweg) (Trasmolenlaan 5 3447 GZ Woerden)

15.30 – 18.00 uur Finish Clubhuis SCHC met aansluitend borrel en prijsuitreiking

75 km Mauritshuis –Mauritshuys (Den Haag- Bilthoven)

09.30 -10.00 uur kan de fiets ingeleverd worden (optioneel) voor transport naar Den Haag bij parkeerplaats De Driehoek (tegenover Emmaplein/naast Station Bilthoven). Uw fiets wordt dan per vrachtwagen naar Den Haag vervoerd. De kosten voor transport van de fiets naar Den Haag bedragen €10,- per fiets en dienen bij het inleveren van de fiets contant te worden voldaan.

11.30 -12.00 uur afhalen fiets nabij Station Den Haag Centraal. Exacte locatie wordt per Whatsapp gedeeld. Het Mauritshuis is dan binnen 5 minuten te bereiken

14.30 - 16.00 uur water/fruitpost/sanitaire post Woerden (Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden)

15.30 – 18.00 uur Finish Clubhuis SCHC (Kees Boekelaan 1, te Bilthoven) met aansluitend borrel en prijsuitreiking

Overig

• Jullie worden verzocht om voor het Mauritshuis een selfie te maken en die op Whatsapp te zetten.
  • Wij maken een Whatsapp-groep aan voor de deelnemers zodat wij jullie met het laatste nieuws kunnen voorzien (na afloop van de tocht gewoon weer afmelden)
  • Een routebeschrijving, in de vorm van een GPX-bestand, kunt u hier download. Ook zullen er papieren routebeschrijvingen worden verstrekt.
  • Bij aankomst in Bilthoven zal er een borrel plaatsvinden in het clubhuis van SCHC. Uiteraard zijn de sponsoren, familieleden en vrienden van harte uitgenodigd om deze borrel bij te wonen om de mooie prestatie met elkaar te vieren.
  • Bij SCHC is er mogelijkheid tot verkleden, vullen van bidons ed.
  • Bij SCHC is voldoende parkeergelegenheid op het terrein tussen Het Nieuwe Lyceum en Scholengemeenschap De Werkplaats
  •  Voor het eigen vervoer naar het Centraal Station te Den Haag (voor de 75 km) kan het beste gebruik worden gemaakt van het openbaar vervoer. Helaas rijden er op zondag 15 september wegens werkzaamheden aan het spoor geen treinen vanaf station Bilthoven. Er is wel een busverbinding van Station Bilthoven naar station Utrecht Centraal. Om 09.39/10.09/10.26 uur vertrekken de bussen naar Utrecht Centraal. Tevens is het mogelijk de trein vanuit Hollandse Rading te nemen