Het Mauritshuys

Het Mauritshuys wordt een plek waar door Academisch Hospice Demeter in De Bilt tijdelijk gespecialiseerde zorg wordt gegeven aan individuele ALS-patiënten. Het Mauritshuys gaat jaarlijks plaats bieden aan 20 tot 30 patiënten en zal tevens bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek naar balanszorg in het ALS-traject en de landelijke uitrol daarvan.

Het Mauritshuys is een initiatief van Bilthovenaar Maurits van den Brandeler die in 2018 ten gevolge van ALS is overleden. Voor meer informatie zie mauritshuys.nl.

 

Fietsen voor het Mauritshuys

De kosten voor de realisatie van het Mauritshuys bedragen €500.000. Streven is om 50% van dit bedrag via verschillende fundraisingsacties bijeen te brengen.

Daarom organiseert Lions Club De Bilt-Bilthoven op zondag 15 september 2019 een fietstocht van Bilthoven, langs de plek waar het Mauritshuys moet komen, naar het Mauritshuis in Den Haag en terug (150 kilometer). 

Alleen het traject Den Haag - Bilthoven is ook mogelijk (75 kilometer).

Meer informatie vind je onder Afstanden en onder 'info over locaties en tijden voor de fietsers'.

 

Fiets mee, start een actie!

Je schrijft je in door een actie te starten. Als lid van een team of als individu. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per deelnemer. Het maximaal aantal deelnemers is 100.

 

Doneren voor het Mauritshuys

Natuurlijk kunt u het Mauritshuys, een team of een individuele deelnemer ook steunen als donateur.
 
 
 
Lees meer Lees minder
van totaal € 12.500 (151%)
Bekijk alle
15 september van De Bilt, waar het Mauritshuys moet komen, naar het Mauritshuis in Den Haag en terug. Alleen het traject Den Haag - De Bilt is ook mogelijk. Meer informatie vind je onder Afstanden.    
Bekijk alle

 

Meefietsen? Schrijf je in, start een actie

 

Bekijk alle
€ 50

Frans

30-09-2019 | 14:00 Aan: Fietsen voor het Mauritshuys